Додаткове меню

4 жовтня ми не просто відзначаємо Всесвітній день тварин, а й замислюємось про їх проблеми в сучасному світі та про екологічний стан країни в цілому. Це свято допомагає об’єднати зусилля тих, хто дбає про домашніх і бездомних тварин. У нашому ліцеї для учнів 1-11 класів організований  флешмоб «Не бійся: я поруч!» з метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців, відповідальності за  них.

Девізом флешмобу стали слова Маленького принца з твору Антуана де Сент-Екзюпері, які звернені до всіх нас: «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив».

 Для  учнів 1-4 класів був проведений усний журнал "У світі тварин».

В гості до дітей завітали песик Тимко та кицюня Кітті. Вони розказали про бережливе ставлення до наших менших друзів, про правила безпечної поведінки з безпритульними собаками та кішками. З нашими героями дітки розгадували загадки та грали в гру «Звірята співають».

Всі разом дійшли висновку: не забувати про те, що ми – одна сім’я на цій планеті, і завжди пам’ятати: роблячи добру справу, дбаючи про тварин, ми допомагаємо собі!

© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ