Додаткове меню

Володарський ліцей запрошує майбутніх першокласників та їхніх батьків на зустріч-знайомство 14 березня 2024 року о 12.00 до актової зали

Згідно  з наказом  ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ № 37 від 05.02.2024 року  у ліцеї організовується освітній процес за дистанційною формою навчання

з 05 лютого до 16 лютого 2024 року.  

Правила "виживання" при сильних морозах дивись нижче

Увага! Морози та хуртовини!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Зимові канікули тривають з 25.12.2023 по 07.01.2024.

До занять приступаємо 08.01.2024 р.

Не залишайте дітей без догляду. Знайте, де і з ким бувають Ваші діти, чим вони займаються. Контролюйте час перебування дитини із смартфоном у режимі онлайн. Перевіряйте, які сайти, соціальні мережі, програми доступні для користування вашою дитиною, переглядайте історії пошуків та зверніть увагу на кількість аккаунтів наявних у гаджеті Вашої  дитини. Все це заради її ж власної безпеки та Вашого спокою!

Відпускаючи дитину на прогулянку, нагадайте  їй, що війна триває, нагадайте про правила дорожнього руху, про правила поведінки в громадських місцях, а також про правила безпечного спілкування з однолітками та незнайомими людьми.

Постійно нагадуйте про правила власної безпеки.

Не допускайте, щоб Ваші діти були учасниками злочину, зловживали алкоголем, цигарками та іншими шкідливими для здоров’я речовинами. 

Слідкуйте, де гуляють ваші діти. Нагадайте про небезпеку перебування біля старих та аварійних будівель, погрібів, підвалів. 

Не дозволяйте відходити далеко від будинку.

Нехай канікули будуть безпечними!

Скануй QR-код, пригадуй, виконуй!

 

 

До вашої уваги нижче подані всі офіційні електронні джерела, які пов’язані з ліцеєм та містять інформацію про його життя. Це повідомлення не реклама, а інформація до відома.

Знаємо, що не на всі ви підписані, тому запрошуємо не гаяти часу та підписатися.

Офіційний сайт ліцею: https://volodschool1.org.ua/

Офіційна сторінка instagram ліцею: https://www.instagram.com/p/CyoUC8utc8Q/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Офіційна група у facebook: https://www.facebook.com/groups/1300721000743615/?ref=share_group_link

© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ