Додаткове меню

 

Стартує новий навчальний рік.   Перше у цьому році засідання педагогічної ради  мало стратегічний характер. Місія  нашого закладу у складний для країни час -  створити безпечний і якісний простір для всіх  учасників освітнього процесу.  Тому до опрацювання  були  винесені  всі  важливі питання  з  планування роботи закладу та пріоритетні напрямки освітньої діяльності на 2022-2023 навчальний рік. Директор Петро Аврамчук, заступники Лариса Музика, Надія Снітко ділились методичними  рекомендаціями щодо організації освітнього процесу  і викладання навчальних предметів. 

Було затверджено ряд важливих документів, які регламентують роботу всіх підрозділів закладу. На розгляд  педради Петро Аврамчук представив Звіт директора.   Всі члени педагогічної ради  оцінили його роботу  на "добре" та  одноголосно за неї проголосували.  Вчителі  активно обговорювали структуру та форми організації освітнього процесу, ділились  власним досвідом  проведення уроків в онлайн-форматі. 

За багаторічну сумлінну працю  та високу професійну майстерність  подяками   та цінними подарунками було відзначено  заступника директора Олену Курманчук, вчителів Марію Когут, Євдокію Безручко, Валентину Барилович та  лаборанта Наталію Лавренюк.

 Ми,  весь колектив закладу, готові  вирушати у новий 2022-2023 навчальний рік. Нас чекає рік відкриттів,  рік великої ПЕРЕМОГИ України.    

      

© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ