Додаткове меню

Мала спортивна зала Володарського ліцею  протягом трьох днів нагадувала вулик. Робота кипіла з перервами на повітряну тривогу. Учителі, діти  не втомлювалися в'язати сітки, робити заготовки окопних свічок та заливати їх. Працівники кухні і старшокласниці - куховарочки ліпили варенички. І все це для наших захисників: приховати зброю від ворога, зігріти і нагодувати військових.  Остаточного підсумку зробленого немає:  підрахуємо пізніше. А  сьогодні висловлюємо вдячність тим, хто допомагає нашій волонтерській групі:
родині Світлани Ліщенко (дочки зі своїми сім'ями, свати зібрали і передали до ліцею  50 кг недогарок свічок, зібраних у храмах Чехії та Івано-Франківщини),  батькам та учителям,  на грошові внески яких закуплено 75 кг парафіну, 200 пар хімічних грілок, Дані  Прилуцькій, Ірині Хом'як ( баночки),   Юрі Лісовому (оплачена доставка), Сергію Діденко ( виготовлення ножа-різака), групі ФБ Окопні свічки. 
 Наближаються холодні дні. Важко уявити, як негоду і мороз переноситимуть наші хлопці у  польових умовах. Тому беремося за виготовлення розпалювачів, за приготування лікувальної мазі. Віримо, що наша маленька допомога приведе до омріяної  Перемоги. 
 Дякуємо всім!
Ми сильні, коли ми разом!
                 
© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ