Додаткове меню

Гарним видався перший день весни у нашому ліцеї, адже ми гостинно приймали майбутніх першокласників та їхніх батьків. Зустріч була організована у формі ранкового кола, початком якої став перегляд відеопрезентації про ліцейне життя. Присутніх вітали директор П. Аврамчук, заступник директора Н. Снітко, вчителі А. Бідник та В. Солоній, які розповіли про особливості навчання у закладі і висловили впевненість у тому, що майбутні школярі будуть окрасою та гордістю нашого ліцею.

Діти  разом з  батьками долучились до веселої руханки, відвідали різні локації, де їх зустрічали казкові герої. У веселих змаганнях, проведених  у спортивній залі  невгамовними  Томом  і Джеррі,  перемогла дружба.

А в їдальні  дітей зустрічала сама красуня Весна, яка у відповідь на жваве спілкування  з першачками пригостила їх смаколиками-жайворонками. Цікавим було  знайомство  малечі   з четвертокласниками та їхніми  вчителями.  Діти почули багато  щирих побажань та отримали маленькі сувеніри.  Справжнім сюрпризом для  малят  стала зустріч з  Мальвіною, захоплюючі ігри з нею та  солодкий  подарунок.  У ліцейних коридорах цього дня було людно і гамірно. На обличчях малят проглядалась щира цікавість. Вони були приємно вражені, а очі сяяли від радості, уваги та турботи.

 Батьки і діти переконалися, що в нашому ліцеї  їм буде цікаво, затишно та безпечно.  Щасливого шкільного життя у мирній країні, дорогі майбутні першокласники.

     

  

© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ