Додаткове меню

 Напередодні початку нового навчального року у ліцеї відбулася серпнева педагогічна рада.  Із вітальним словом до колег звернувся директор закладу Петро  Аврамчук: «Ми сьогодні говоримо про освіту, про її розвиток як шлях до перемоги. Сьогодні у всіх нас є можливість будувати плани на майбутнє завдяки титанічним зусиллям Збройних сил України. Вони – непереможні!

Найважливіше сьогодні – це безпека наших дітей. І Ваша праця, її результати є надзвичайно вагомими і потрібними в теперішніх умовах. Тримаючи освітній фронт у протистоянні з ворогом ми маємо бути єдині, дбати про майбутнє наших дітей, адже у знаннях Вчителя – майбутнє.

Вчителі виховують відповідальну особистість, патріота,  людину, яка вірить в перемогу України. Від Вас залежить дуже багато. Дякую вам за невтомну працю і за те, що вселяєте віру в майбутнє, державу і в себе».  Петро Федорович  висвітлив питання про підсумки діяльності закладу  за 2023-2024 н. р., відзначив досягнення та недоліки  у роботі,  акцентував увагу на пошуку шляхів вирішення проблем. У конструктивній обстановці пройшло обговорення та затвердження освітньої програми закладу і  комплексного річного плану роботи та визначено пріоритетні напрямки діяльності ліцею на новий навчальний рік.  

Нехай новий навчальний рік стане роком професійних досягнень, особистих звершень для педагогів та наших ліцеїстів, а життя виставляє лише відмінні оцінки!

Педагогічний колектив Володарського ліцею розпочинає  навчальний рік з натхненням, ентузіазмом і готовністю до змін!

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу впевненого старту!

    

© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ